FAQJA KRYESORE KUSH JEMI POSTA ELEKTRONIKE KONTAKTE

Regjistri i bizneseve aktive (në rendin alfabetik) >>

Anëtarë aktivë konsiderohen ato biznese, të cilët kanë deklaruar se do të vazhdojnë të ushtrojnë veprimtarinë e tyre
dhe janë regjistruar vullnetarisht në Dhomë për vitin 2013.

Nr Emertimi i subjektit Administratori Pershkrimi i aktivitetit
1 A.D. ADI Ahmet Dulla Agjensi udhetimi
2 ADRIA Lulzim Hatellari Pilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe te huaja
3 AES COMMUNICATIONS Jani Angjeli Tregti artikuj te ndryshem ne fushen e investimeve. Imp-eks
4 ALB.NEPTUNUS Ardjan Nako Tregti import produkte peshku
5 ALBA CONF Daniele Cataldo Prodhim konfeksionesh
6 ALBA PINE Qani Gjini Grumbullim i eksportit te prodhimeve te dyta te pyjeve, pisha
7 ALBA TRANS Xhevdet Vogli Transport, tregti artikuj te ndryshem
8 ALBANIA TRADING CO Ylian Liperi Import-eksport bime mjeksore
9 ALBANIAN ORGANIC HERBS Irma Wisnia Perpunim imp-eks te bimeve medicinale dhe e nenprodukteve
10 ALBKONTROLL C&A Etleva Vlashi Kontroll sasior dhe cilesor i mallrave te eksportit-importit
11 ALBTOURS D Entela Mehmeti Agjensi turistike
12 ARLI INTERNACIONAL Agim Rameta Tregti impute bujqesore
13 ARMAND KALEMI Armand Kalemi Tregti artikuj te ndryshem  
14 AV GAS SHA Orledia Bare Tregti me pakice e shumice, shperndarje nafte, benzine e gazi
15 BARBIER'S GOMA Angelo Barbieri Marrje me qera te ndermarrjeve per prodhim
16 BESIM TUSHA Besim Tusha Kontabel i miratuar
17 BETA Tomorr Benja  Tregti artikuj industrial
18 BRISEL Rrahim Dedja Kerkim, Shfrytezim, tregti eksport kromi
19 BUJARI Bujar Haznedari Tregti elektroshtepiake
20 BUNA Artur Bujari  Prodhim mobiljesh 
21 CANTIERI MORELLATO Hervis Ismaili Ndertim riparim tregtim i skateve detare me lende druri-metali-plastike
22 CELMANI Tahir Celmanaj Import eksport tregti karburanti dhe vajra
23 COFEE PARTNER Anesti Xharra Import-eksport tregti kafe
24 CONFORT Ritvan Cami Prodhim e tregtim i tubave dhe rakorderive plastike
25 CORAL Helidon Rruga Zenie tregti peshku
26 DAST Bujar Muça Import-eksport, prodhime llaci, kolle, tulla, pajisje hidrosani, etj
27 DELD Roland Profiti Prodhime te ndryshme alumini
28 DERRIGAL Luigino Marinucci Prodhim kepucesh, faqe kepucesh
29 DEUTSCHOLOR Mia Muca Pajisje hidrosanitare
30 DIAMANT Perikli Goga  Agjensi spedicionere, transport
31 DONIKA BENJA Donika Benja Eksperte kontabel e regjistruar
32 DUNI PORT AGENCY Pamela Niko Agjensi udhetimi
33 DURRES KURUM SHIPPING Sokol Plani Konstruktim, riparim anije
34 DYRRAHSPED Shpresa Prodani Transport mallrash, spedicionere doganore, prodhim konfeksionesh
35 EALBA Bashkim Hasanpapaj Import-eksport artikuj ushqimore
36 EDIPACK Bardhyl Balteza Prodhim kartoni, flete, kuti kartoni, Prodhim letre
37 ENO TD Tonin Dedej Riveshje gomash
38 ERLED Gezim Serenaj Agjensi detare
39 EURO KROM  Fulvio Colombini Shfrytezim, eksport te pasurive minerare
40 EUROTECH CEMENT Marco Ottolia Import-export, magazinim i produkteve te tij.
41 FABERTI GROUP Azem Cima Import eksport tregti me shumice e artikujve te ndryshem
42 FATMIR ALI KORRIKU Fatmir Ali korriku Tregti lulesh natyrale
43 FJONA 2006 Arben Mema Agjensi pastrimi
44 FUSION Elton Shala Perpunim metalesh dhe guresh te cmuar
45 G & S Gezim Zaimi Ndertim
46 G.I.G Pellumb Alimadhi Prodhim, tregti kepuce
47 GER.ARD Indrit Zeqja Tregti veshjesh te perdorura
48 GERMAN LOGISTIC AGENCY Manfred Muller Agjensi transporti, spedicioni projektuese te logjistikes
49 GESHATO 11 Gezim Toska Ndertim
50 GJOKA + A  Ermir Shera Sigurimi i objekteve publike
51 GLOBUS Hyqmet Hima Agjensi detare, spedicionere 
52 GRASHI Elton Grashi Prodhim e Tregti mjete detare e peshkimi
53 GREEN AL Mitat Dule Konservim fruta perime dhe nenproduktet e tyre
54 HEKURAN CEPI Hekuran Cepi Tregti me pakice materiale ndertimi
55 I.XH.E.M Ilir Xhani Prodhim e tregtim elemente te parafabrikuara
56 INSIFA 6 VELLEZERIT Ndricim Osmani Prodhim tregtim karamelesh
57 INTERALBA LOGISTIC Ilir Verdha Aktivitet spedicioner te agjentit detar
58 INTEX FIBER Redian Krali Prodhim punime mbushje dysheqesh
59 K.A.D. Aurel Kaculini  Agjensi detare, spedicionere 
60 KALDAJA SHA Sokol Kallogjeri Fabrikim i konstruksioneve
61 KANTINA GJ. K. SKENDERBEU Krenar Hasanaj Prodhim pijesh alkolike
62 KASTRATI SHPK Shefit Kastrati Tregti karburanti
63 KID ALB Asllan Baraj  Prodhim tregti materiale ndertimi
64 KOKA Rakip Koka Trgtim kromi brenda dhe jashte vendit
65 LEDA 2007 Adrian Haznedari Transport dhe spedicion me mjetet e veta
66 MANIFACTURE ITALIANA Cipro Carmine Prodhime mekanike, fishek per brava, brava
67 MED SERVICE Alessandro Ungaro Transport detar te mallrave brenda dhe jashte vendit
68 MELA 2012 Liljano Cupi Zyre tregtimi valutor
69 MERITA NURKA Merita Nurka Konsulence dhe asistence ne fushen fiskale
70 MESHKURTI Lodevik Meshkurti Tregti materiale te ndryshme import-eksporti
71 MET. ALB Rezart Zylfi Mbledhje e materialeve metallike
72 MILENIUM I RI Ndricime Zekaj Shtypshkrime te te gjitha llojeve si revista etj
73 MONDIAL TRANS Sotiraq Bardhi Import-eksport artikuj te ndryshem
74 MOTOR. EL Saimir Balliu Avolxhim motorash elektrike
75 MULTIGROUP Skender Milaqi Import-eksport artikuj te ndryshem e materiale plastike
76 NABER-KONFEKSION SHIJAK Nazmi  Grori Prodhim konfeksionesh
77 NATURAL ALBA Irene Tosti Tregti 
78 NATYRAL A.T.C Lorina Liperi Import eksport tregti cajra, ereza
79 NEREIDA Nikolla Laci Agjensi detare spedicionere
80 OCCARI & PARTNERS Diego Occari Konsulence dhe asistence ne fushen fiskale
81 OSKEOLA Lek Bicuku Shfrytezim minerale imp-eks
82 PAP METAL Proletar Hasani Prodhim e tregti profile te ndryshme
83 PEGASOS S&D Sajmir Kacanja Prodhim  tregtim prodhime brumi dhe embelsira te ndryshme
84 PELIKAN Genc Mataj Agjensi detare, spedicioni, transporti
85 PESPA & ALBANIA ALUMIN Rodolf Petoshati Prodhime duralimini, import - eksport
86 Q.P.B.E. Andrea Xhavara Asistence teknike per biznesin
87 REDI Ardian Shtraza Agjensi detare, spedicion, doganore, turistike, transport
88 ROMANO PORT Pirro Bare Ndertim , shfrytezim i portit te hidrokarbureve ne Porto Romano
89 RROTULL BETON Roland Farruku Prodhim tregti betoni
90 SARP Feim Alliu Prodhim tregti produkte kimike per ndertimet, punime laboratori
91 SCHOLZ Gjovana Sokolaj Grumbullim , perrpunim riciklim i mbetjeve te ngurta
92 SHALA TRANS Mustafa Shaba Transport kombetar
93 SIAC Avni Hoxha Ndertim
94 SONILA OSMANI Sonila Osmani Kurse te gjuheve te huaja
95 TUR.ALB.KROM Fethi Kaya Kerkim, Shfrytezim, tregti eksport kromi
96 VRANA SECURITY GROUP Ana Vrana Ruajtje dhe sigurim I objekteve publikeAzhornuar 10.03.2014

Këtu është paraqitur një pjesë e regjistrit të antarëvë të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës për vitin 2014. Për më shumë shikoni te linku ose pranë zyrës sonë të regjistrit!

2014 Durrės Chamber of Commerce and Industry - Albania. All rights reserved. Terms of Use and Disclaimer